Solista a fost luata prin surprindere de admiratoarea ei intr-un club bucurestean frecventat si de lesbiene

Sunt tinere, frumoase si celebre. Au devenit idolii femeilor si au atras pasiunile celor de acelasi sex. Primesc tot timpul declaratii de dragoste de la femei si sunt asaltate si pipaite oriunde s-ar duce. Cristina Rus a trait o experienta pe care nu o va uita toata viata. La un concert pe care l-a sustinut in Bucuresti, cantareata s-a trezit sarutata pe gura de o lesbiana.

Nu numai barbatii tanjesc la vedetele autohtone, ci si femeile. Atunci cand apar in public, acestea sunt asaltate si chiar pipaite de fanii de acelasi sex.

Cristina Rus a dezvaluit pentru Click! ca la unul din concertele sutinute in clubul bucurestean Purple, acolo unde se intalnesc homosexualii, a fost sarutata pe gura de una dintre femeile din public.

“Clubul era plin de fete. Am dansat cu o blonda pe scena, dupa care m-am trezit cu o alta tabarand pe mine. M-a sarutat pe gura si mi-a spus ca sunt cea mai frumoasa. M-am simtit de parca as fi fost pe o alta planeta. Nu mai stiam cum sa reactionez. Mai ales ca toate femeile de acolo se comportau ca niste barbati si tineau in maini bannere pe care scrisesera ca ma iubesc”, ne-a marturisit Cristina, adaugand ca toata intamplarea a avut loc in urma cu doar cateva saptamani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.