Dupa o nunta de vis, Cristi Chivu si proaspata lui sotie, Adelina, au petrecut o vacanta de neuitat, pe un taram parca rupt din rai: insula Creta.
Cristi si Adelina nu s-au aventurat decat pana la malul marii, preferand sa-si petreaca timpul in complex
Flagrant. Paparazzii CANCAN au patruns in "cuibusorul" de nebunii al celui mai renumit cuplu al anului si a urmarit fiecare miscare a lui. Sutele de imagini realizate de paparazzii nostri vorbesc de la sine si aproape ca nu mai e nevoie de comentarii.

CANCAN a aflat astfel ca indragostitii au inchiriat un bungalou de lux, dotat cu piscina privata, care costa peste 2.000 de euro pe noapte. Acesta este, de altfel, locul preferat al armatorilor greci si magnatilor din toata lumea.

Indragostiti ca doi adolescenti, Cristi si Adelina au petrecut impreuna 24 de ore din 24, ca si cum nimic in jurul lor n-ar mai fi existat. In afara de bebelusul pe care-l poarta in pantece Adelina si care incepe sa-si puna amprenta asupra corpului fostei crainice de televiziune. Desi inalta si inca supla, ea si-a rotunjit usor formele, insa arata bine in costum de baie.

Desi Cosmin Contra si familia au fost cazati la acelasi hotel, Cristi si Adelina au preferat sa-si petreaca timpul singuri si au stabilit chiar mici tabieturi in timpul sederii la Elounda: au mers in fiecare seara la acelasi restaurant, unul cu tipic grecesc, apoi la un bar situat pe malul marii, unde nu i-a prins niciodata miezul noptii, pentru ca se retrageau repede in camera, parca de teama ca dupa ora 12.00 sa nu se spulbere vraja.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.