Desi in urma cu doua saptamani Codin Maticiuc se batea cu pumnii in piept, declarand pentru Click! faptul ca noua lui iubita, Anna Lesko, e “cea mai tare femeie de pe pamant”, aventurierul i-a facut avansuri Ralucai Lazarut, stirista la Antena 3, vineri, la o petrecere privata a trustului Intact. Poponet i-a trimis fostului iepuras Playboy un buchet imens de trandafiri, cu un mesaj magulitor “Pentru o frumusete rara”.

Chiar daca are o relatie stabila de mai bine de patru luni cu Anna Lesko, iar povestea lor de dragoste parea ca se indreapta cu pasi repezi spre altar, unul din baietii de bani gata ai Capitalei, Codin Maticiuc, da semne ca relatia sa cu frumoasa rusoiaca a inceput sa “scartaie” si ca nu poate fi barbatul unei singure femei.

Vineri seara, in cadrul unei petreceri restranse, pe terasa restaurantului Becker Brau, Maticiuc a venit fara Anna, petrecandu-si majoritatea serii in compania domnisoarei de onoare a Adelinei Elisei, Raluca Lazarut. Frumoasa bruneta de la Antena 3 pare sa-l fi cucerit definitiv pe “Poponet”, care a incercat sa o “agate”, invitand-o la dans.