Reporterii “Click!” au avut parte, saptamana trecuta, de o surpriza neasteptata, in timpul unei investigatii jurnalistice. Noua iubita a lui Cioaca, Mihaela Juganaru, exasperata de ziaristii, care ii bat zilnic la usa, a hotarat ca cea mai inteleapta miscare pe care o poate face e sa le arate casa in care sta iubitul ei.
De cand s-a transferat la Pitesti, politistul Cristian Cioaca nu mai are pic de liniste. Viata principalului suspect in dosarul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu este intoarsa de toata lumea pe toate fetele in cautare de noi amanunte, care ar putea face lumina in acest caz misterios.

Pe Aleea Papucesti, unde este situat blocul in care s-a mutat de curand Cristian Cioaca, prezenta jurnalistilor nu este vazuta cu ochi buni de nimeni. Reporterii “Click!” au fost intampinati cu ostilitate de administratorul imobilului in care locuieste acum politistul Cioaca si nu au fost lasati sa inainteze nici un centimentru pe scara blocului.

In timpul “negocierilor” cu acesta, un Hyundai Sonata a oprit in fata scarii. O tanara cocheta, nimeni alta decat Mihaela Juganaru, amanta lui Cioaca, vazand aparatele foto, ni s-a adresat pe un ton foarte politicos: “Daca promiteti sa nu filmati, eu va invit in casa, sa vedeti cum arata”.

Am acceptat targul pe loc. Apartamentul situat la etajul doi al blocului nu sare cu nimic in ochi. La intrare, intr-un hol micut, ne-au atras atentia o pereche de sandale din piele si o pereche de slapi, ambele barbatesti si cateva tricouri agatate intr-un cuier, semn ca politistul Cioaca si-a mutat lucrurile la noua iubita. O femela din rasa Setter sarea vesela printre picioarele noastre gata de joaca. Am trecut cu vederea bucataria de mici dimensiuni in care existau doar lucrurile minime pentru o astfel de incinta si am intrat in living.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.