In vremurile sale de glorie, Nicoleta Luciu era considerata cea mai frumoasa femeie din Romania, dimensiunile sale fiind aproape perfecte. Insarcinata in sapte luni si cantarind cu opt kilograme mai mult, fostul iepuras Playboy este nevoit sa spuna pas pictorialelor sexy din paginile revistelor pentru barbati.
Daca multi reprezentanti ai sexului tare au dat-o uitarii pe Nicoleta, vedeta se consoleaza la gandul ca sotul sau o considera atragatoare chiar si cu burta la gura. In timpul vacantei petrecute cu Zsolt pe meleagurile Croatiei si in Italia, Luciu a simtit ca dragostea dintre ea si sotul sau a crescut o data cu bebelusul din burtica. „Zsolt a fost foarte protector cu mine, am descoperit o latura noua, foarte sensibila a lui, mi-a demonstrat ca ma iubeste foarte mult si ca ma considera sexy, chiar si acum, cu burtica”, povesteste Nicoleta. Printre momentele frumoase petrecute departe de Romania se numara serile in care ascultau impreuna bataile inimii viitorului bebelus la un aparat special, dar si plimbarile cu iahtul sau vizitele la Colosseum si Vatican.

Zsolt jr, actor in devenire

Desi sarcina este destul de avansata, Nicoleta nu poate sta departe de platoul de filmare. Cu un tonus refacut pe parcursul celor 30 de zile de repaus, actrita din „Inima de tigan” s-a intors la munca, pentru a filma „Regina”, continuarea telenovelei mai sus amintite.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.