Oglinda, oglinjioara cine este cea mai frumoasa din lume? Raspunsul il puteti aflati doar la Romantica, luni, 14 iulie, incepand cu orele 20.00. Cele mai frumoase 80 de femei din lume se vor lupta pentru titlul de Miss Univers 2008.
Un show extraordinar, invitati celebri si o miza cu greutate, acestea sunt promisiunile editiei de anul acesta a concursului in care se intrec cele mai frumoase femei din lume. Telespectatorii vor putea urmari doar la Romantica o lupta care se anunta deosebit de apriga!

Ce-a de-a 57-a editie a Miss Universe a intrat in linie dreapta. Concurentele se afla in acest moment in Vietnam, la Ho Chi Minh, unde se pregatesc pentru marea confruntare care va avea loc pe 14 iulie, la Crown Convention Center din Nha Trang.


Gerry Springer si fosta Spice Girl, Mel B vor fi gazdele evenimentului. Fiecare concurenta va fi jurizata de-a lungul a trei probe: costum de baie, rochie de seara si interviu. 80 de femei superbe for fi rivale in lupta pentru titlul de Miss Univers 2008. Printre membrii juriului care vor hotari cine este castigatoarea se afla celebrul creator de moda, Roberto Cavalli si Donalt Trump JR, fiul celebrului om de afaceri. De altfel, unul
dintre producatorii executive ai show-ului este chiar Donald Trump.

Frumoasa Riyo Mori, cea care detine titlul de Miss Universe 2007, reprezentanta Japoniei, isi va incorona succesoarea. In timpului celor 12 luni in care a detinut titlul, Riyo a calatorit in toata lumea ca ambasador
al luptei impotriva HIV/SIDA. Miss Univers 2008 va pasi, de asemenea, pe acelasi drum.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.