Lenny Kravitz isi doreste foarte mult ca fiica sa, Zoe, sa isi termine mai intai studiile si abia apoi sa se concentreze asupra carierei cinematografice.
“Asta trebuie sa fie doar un hobby pentru ea, cel putin deocamdata. Zoe trebuie sa-si termine scoala inainte sa se gandeasca serios la o cariera de actrita” a declarat artistul intr-un interviu recent.

Zoe si-a facut debutul in lumea filmului anul trecut, cand a jucat alaturi de Catherine Zeta-Jones in “No Reservations”, iar imediat dupa acesta a jucat alaturi de Jodie Foster in “The Brave One”. Recent, tanara a aparut intr-un clip al rapperului Jay-Z, prestatia sa fiind apreciata chiar si de celebrul rocker: “Sunt foarte mandru de Zoe. Clipul pe care l-a facut alaturi de Jay-Z este uimitor”.

“Este foarte important sa termini o scoala. Eu n-am tratat acest aspect cu maxima seriozitate si nu pot sa spun ca sunt mandru de asta” marturiseste artistul. Lenny Kravitz a absolvit liceul din Beverly Hills, dar a
renuntat la facultate in favoarea muzicii. In prezent, Zoe Kravitz este studenta la Universitatea din New York.

Pe 26 iulie, turneul de promovare a noului album Lenny Kravitz, "It's Time For A Love Revolution", va ajunge si la Bucuresti. Biletele pentru concertul de pe Stadionul Cotroceni sunt disponibile in reteaua
magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro, la preturile de 70, 95, 130, 200 si 350 lei.

Alaturi de show-ul Lenny Kravitz, agenda evenimentelor Emag!c Entertainment din acest an mai cuprinde concertele Metallica (23 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.