Doctorul actritei, Michel Sussmann, a declarat duminica dimineata ca mama si nou-nascutii sunt intr-o stare excelenta de sanatate si ca Brad Pitt a fost alaturi de sotia sa in timpul nasterii, care a fost facuta prin cezariana, informeaza NewsIn.

Cuplul a vandut drepturile de publicare a primelor fotografii cu gemenii unei reviste aericane pentru 11 milioane dolari, pe care cei doi actori ii vor folosi pentru opere de binefacere.

Angelina Jolie, 33 de ani, si Brad Pitt, 44 de ani, sunt parintii frumoasei Shiloh, o fetita nascuta in mai 2006, in localitatea Swakopmund din Namibia, si mai au trei copii adoptati: Maddox de 6 ani si jumatate, din Cambogia, etiopiana Zahara si vietnamezul Pax.

Jolie a fost internata la clinica din Lenval la sfarsitul lunii iunie, venind cu un elicopter de la vila din Provence unde locuia cu sotul ei si cei patru copii. Cuplul hollywoodian, cunoscut in presa drept "Brangelina" s-a mutat la inceputul acestui an intr-o vila din secolul al XVII-lea din satul Correns, din regiunea Provence, in sudul Frantei. Actrita a confirmat ca va avea gemeni intr-un interviu din mai, in timpul Festivalului de la Cannes.