HOBBY. Cand nu este insotita de Sebastian Bodu, blonda citeste DEX-ul, imbracata sumar, pe iarba DECOR. "Diavolita" a fost fotografiata cu decolteul la vedere, calare pe un cavou "Sacrificiu". Tanara care si-a parasit iubitul italian pentru fostul sef al ANAF se dezbraca intr-un serial sexy-lingvistic
Cea mai recenta "achizitie" a lui Sebastian Bodu a pozat sexy si a fost filmata in timp ce purta coarne de drac si se misca lasciv pe un cavou. Imbracata sumar, Mihaela Zamfirescu prezinta pe apropo.ro Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, sub numele de scena "Blonda de la DEX". In primul episod al serialului, iubita fostului sef al Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a explicat verbul "a lubrifia". In timp ce se ungea cu ulei, blonda lui Bodu a spus, privind complice catre camera: "A lubrifia inseamna a introduce un lubrifiant intre suprafetele de contact ale unor corpuri solide care se freaca intre ele". Intr-un alt episod, "Blonda de la DEX" apare cocotata pe o cripta de pe un platou de filmare, purtand o pereche de coarne de diavol si explicand sensurile cuvantului "drac". Mihaela, care are 22 de ani si este originara din Ramnicu Valcea, a cochetat cu modellingul si a inceput sa prezinte DEX-ul pe site-ul respectiv in urma cu cateva zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.