Accidental. Andreea Balan a dezvaluit gratis ceea ce i-ar fi adus foarte multi bani daca ar fi acceptat propunerile venite din partea revistelor pentru barbati

Refuzul constant al Andreei Balan de a se dezbraca in pictoriale fierbinti s-a demonstrat a fi doar o pierdere. Recent, cantareata a reusit sa amuteasca audienta masculina in momentul in care, in zbuciumul coregrafiei de scena, unul dintre sani i-a sarit din sutien.

Joi seara, Andreea Balan a sustinut un recital la Arad. Asa cum obisnueste in ultimul timp, blonda si-a axat show-ul pe dans. Pasii saltati si miscarile lascive, la care a contribuit si costumul extrem de sumar, au pus-o pe cantareata intr-o situatie destul de jenanta. Fara sa-i treaca prin cap ce va urma, Andreea a executat o schema de dans mai complexa si, sarind pentru a-si stimula publicul sa cante cu ea, si-a dezgolit un san, incident care nu a scapat vigilentei fotografilor si, mai ales, barbatilor din public, care nu au mai avut ocazia, pana acum, sa o vada in aceasta ipostaza.

Desi a realizat pictoriale sexy, Andreea Balan nu s-a dezbracat niciodata, complet, in fata aparatului de fotografiat.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.