Patronul Chelsea a platit peste 400 milioane de euro pe o vila situata langa Monte Carlo

Magnatul rus plateste pentru ultima casa pe care si-a achizitionat-o nu mai putin de trei milioane de euro lunar. Insa evident ca suma exorbitanta nu este o problema pentru Roman.

Surse de pe piata imobiliara au declarat ca propritatea costa aproape patru sute de milioane de euro, ceea ce inseamna ca, oficial, este cea scumpa casa din lume. Situata la doar o aruncatura de bat de la Monte Carlo, uluitoarea vila se intinde pe un domeniu impresionant, aflat in vecinatatea statiunii Villefranche. Pe langa piscina, casa ofera o panorama superba asupra Rivierei Franceze.

Surse din anturajul miliardarului rus, care are 41 de ani, au declarat ca atat acesta cat si iubita sa, Daria Zhukova, s-au indragostit pur si simplu de casa de cum au vazut-o. Construita intr-un stil arhitectonic roman, villa, denumita La Leopolda, este strajuita de statui magnifice iar tavanele sunt acoperite de fresce. De fapt, casa care seamana cu un palat, face parte dintr-un complex de vile construite de regele Leopold pentru diversele sale amante.

Printre fostii proprietari ai vilei se numara fondatorul Microsoft, Bill Gates, presedintele Fiat, Gianni Agnelli si, cel mai recent, bancherul multi­miliardar Edmond Safra. Atat de vast este domeniul pe care l-a cumparat rusul incat se spune ca este nevoie de "o armata de gradinari", in jur de 50, pentru a putea sa ingrijeasca plantele.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.