Ca tot romanul, vedetele noastre se pregatesc sa intampine Sarbatorile de Paste dupa obiceiurile strabune: cu oua rosii si cozonaci. Unele prefera vacantele in locuri exotice, departe de ochii curiosilor, altele prefera sa fie in sanul familiei, dar toti spun ca petrec Sarbatorile intr-un mod cu totul special, ca niste buni crestini.

* Walter Zenga este catolic, iar iubita lui, Raluca, ortodoxa si au astfel ocazia sa petreaca de doua ori sarbatoarea de Paste. "Primele Sarbatori de Paste de anul asta le-am petrecut la Milano. Acum vom petrece in Romania impreuna cu parintii mei si cu prietenii nostri din tara. Azi e si ziua lui Walter, implineste 45 de ani, si vom sarbatori intr-un mod cu totul special. Spre deosebire de anul trecut cand eram in Maldive, anul asta suntem intre doua meciuri si este atmosfera de cantonament, dar oricum vom gasi si momente pentru a sarbatori. Walter se pregateste si pentru trecerea la ortodoxism si se obisnuieste deja cu stilul nostru."

* Frumoasa Roxana Ionescu, fosta vedeta a rubricii Meteo din Libertatea, isi va petrece Pastele alaturi de iubitul ei si prietenii lor. Noaptea de inviere o va "prinde" pe Roxana tot in Bucuresti, dar prima zi de Paste o va gasi la malul marii. "Vom lua lumina de la o biserica din Capitala. Duminica mergem la mare, la Mamaia, unde vom sta 3 zile", ne-a spus Roxana, care abia asteapta sa se infrupte dintr-o friptura frageda de miel.

* Gina Pistol: "Pentru ca anul acesta Pastele cade pe data de 1 mai, o sa plec la mare impreuna cu prietenul meu Codrin si cu gasca noastra de prieteni. Plecam de azi si stam acolo pana pe data de 2 mai, asa ca Pastele il vom sarbatori tot acolo."
* Diana Munteanu: "Eu nu am avut timp sa-mi fac planuri pentru ca am fost foarte prinsa cu Premiile MTV. stiu sigur ca Pastele il voi petrece cu mama mea si cu prietenii, dar nu stiu inca unde. Poate la Bucuresti, poate acasa la Brasov sau in alta tara. Mai am timp sa ma decid."
* Ileana Lazariuc: "Nici nu stiu inca unde o sa petrec Pastele, nu m-am hotarat. Clar, o sa fiu cu familia mea, dar nu stiu daca vom pleca pe undeva sau vom sta in Bucuresti."

* Anna Lesko: "in acele cateva zile ma voi relaxa, iar in prima zi de Paste imi voi invita prietenele la mine la masa. Voi gati pentru ele meniul traditional de Paste: oua rosii, drob, pasca, friptura de miel, sarmale, salata de boeuf".
* Amalia si Ilie Nastase vor petrece de aceasta data sarbatorile la Bucuresti. Dupa ce in Noaptea de inviere vor merge la o biserica din apropierea casei lor din centrul Capitalei, Amalia si Ilie vor respecta traditia de a manca Paste si de a ciocni oua rosii. Bineinteles, micuta Alessia va sta acasa cu mama Amaliei. Alessia se va bucura de cadourile iepurasului si de ouale rosii abia duminica dimineata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.