Jean Claude Van Damme revine in Romania la sfarsitul lunii mai, pentru a incepe filmarile la pelicula "Second in command" ce se va turna la studiourile Castel Film. Van Damme a luat in considerare optiunea de a locui timp de doua saptamani in casa omului de afaceri Cristian Tantareanu.

Magnatul, contactat telefonic, ne-a confirmat acest lucru: "S-a discutat despre aceasta optiune. Sa locuiasca in casa mea. Dar am fost anuntat de curand ca s-ar putea sa fie cazat la un hotel. Nu se stie sigur ce decizie vor lua cei de la Castel Films". Oficialii de la studiourile mai sus-amintite ne-au declarat: "Jean Claude Van Damme nu este in acest moment in Romania. Va reveni spre sfarsitul lui mai. Intr-adevar, s-a aratat interesat de mai multe locatii, inclusiv hoteluri sau vile, dar nu s-a hotarat. Si-ar dori ceva care sa fie mai aproape de studiouri".

UN ACTOR RETRAS

Proiectele actorului american includ si filmul pe care-l va face la casa de productie Kentauros - cea condusa de Manuela Harabor si sotul sau Soli Shaltiel. Van Damme nu s-a aratat deloc expansiv cand a revenit in tara. Dimpotriva, a evitat pe cat posibil iesirile mondene sau locurile aglomerate, cu exceptia petrecerii date cu ocazia lansarii oficiale a studiourilor deschise de Manuela. In cazul in care va alege totusi sa locuiasca in casa magnatului roman, acesta e dispus sa-i cedeze celebrului oaspete toate acareturile din "Paradisul verde" de la Corbeanca. Tantareanu si sotia sa se vor muta in alta vila din zona, pentru a-i lasa vedetei internationale casa, terasa, gradinile, piscinele si... restul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.