PARERI IMPARTITE. Bataia pe care Ion "Boschet" i-a aplicat-o Andreei Spataru in plina strada a creat controverse in randul vedetelor. Parere. Sotia miliardarului Silviu Prigoana crede ca Ion "Boschet", pe care il stie din copilarie, a reactionat violent intrucat ar fi prins-o pe Andreea cu un alt barbat
Adriana Bahmuteanu crede ca Ion "Boschet" are o scuza pentru bataia aplicata vedetei "Playboy" Andreea Spataru: fostul iubit al blondei de la National TV pune prea mult suflet in ceea ce face si se aprinde cam repede, cand e vorba de orgoliul lui si de femeia iubita. "Imi pare rau pentru Andreea. Din pacate, astfel de lucruri se intampla si la case mai mari. Un lucru este cert insa: un barbat care nu are creier, are pumn. Pe "Boschet" il stiu din copilarie. Este 100% actiune si pasiune. Probabil ca a prins-o cu altul, cine stie?!", a declarat Adriana Bahmuteanu, pentru CANCAN. Adriana si-a amintit ca Ion "Boschet" era in copilarie un baiat simpatic si saritor: "M-am inteles bine cu el, il stiu din cartier, din Pantelimon.

Ma ajuta mereu, daca aveam ceva de carat, si intotdeauna imi dadea flori cand ma vedea, pentru ca mama lui era florareasa, din cate imi amintesc. Nu era smardoiul cartierului. Mergea in piata, la Delfinului, cu gasca de la bloc. Facea bisnita cu blugi, am luat si eu de la el". Adriana si-a amintit, amuzata, ca Ion "Boschet" a incercat s-o cucereasca: "A incercat sa se dea si la mine, dar a vazut ca nu se poate si a renuntat. In perioada aceea era tot grasut, ca si acum". Sotia miliardarului Prigoana crede ca "Boschet" n-ar fi reactionat violent decat daca ar fi prins-o pe Andreea in ofsaid: "Probabil ca a prins-o cu unul pe Andreea si, daca e asa, bine i-a facut ca a rupt-o in bataie! Are orgoliul lui de barbat. Din cate il stiu, Ion e sentimental si cu fata asta (n.n. - Andreea) ar fi vrut sa se aseze la casa lui". Adriana a recunoscut ca, pe langa "meciurile" pe care le-a avut ea cu barbatul, bataia incasata de Andreea Spataru e "de vara". "Eu si Prigoana ne-am batut parte in parte, la noi a fost ca la luptele K1". Incercand sa se puna in locul lui "Boschet", Adriana a marturisit ca l-ar face K.O. pe Prigoana: "Eu, daca l-as prinde pe Prigoana pe strada cu una, l-as lua la picioare. Ar iesi mai ceva decat la "Tradati in dragoste"!"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.