Starul hollywoodian Jean Claude Van Damme a descins, ieri seara, direct de la aeroport la Palatul Cotroceni pentru a-l vizita pe presedintele Ion Iliescu. Intampinat la scara de seful statului, celebrul actor si-a cerut scuze pentru intarziere (putin dupa sfertul academic), cat si pentru tinuta sport.

In blugi, adidasi si bluza de trening, Van Damme a pasit pe covorul rosu fiind asteptat de o multime de ziaristi, dar si de numeroase doamne din personalul de la Cotroceni, inarmate, unele dintre ele, cu aparate foto pentru imortalizarea vedetei in acest cadru. Van Damme se afla la prima vizita in Romania, tara plina de cultura si cu un popor cald si prietenos", dupa cum a declarat. Starul a mai spus ca este fericit sa-l vada pe presedinte si ca maine va vizita orasul si niste studiouri unde ar putea sa filmeze o noua productie, urmand sa se deplaseze si la Sibiu.

Trecerea prin Romania are loc intre doua calatorii, in Hawaii si Tokio, unde urmeaza sa plece pentru negocieri in vederea participarii, in 2005, la o lupta demonstrativa, in cadrul meciurilor K1, chiar daca atunci va fi mai batran cu un an, adica va avea 45 de ani. Van Damme a fost insotit de tatal sau, mai solid, cu o constitutie de actor", dupa cum l-a prezentat, cat si de Manuela Harabor si fostul ei sot, care au proiecte cinematografice in studiourile Kentauros.