LifeStar 9 Iulie 2008 04:52
Andreea Balan spune ca ea este cea vulcanica iar iubitul ei, cel calm, dar ca in intimitate rolurile se inverseaza

Pentru ca din cauza concertelor nu apuca sa stea impreuna atat de des pe cat si-ar dori, cei doi indragostiti planuiesc o vacanta romantica la Londra.

Andreea s-a transformat din adolescenta care canta “Lasa-ma papa la mare” intr-o femeie puternica si nu se sfieste sa recu-noasca faptul ca-i place sa faca sex. Blonda traieste o poveste de dragoste de mai bine de doi ani cu Keo si spune ca se inteleg perfect atat in viata de zi cu zi, cat si in intimitate.

Andreea Balan si Keo formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din show-biz-ul autohton, iar secretul relatiei lor este naturaletea si potrivirea de caracter. “Noua ne plac aceleasi lucruri. Ne uitam la aceleasi filme, mancam aceleasi mancaruri. Numai ca eu sunt partea vulcanica, iar el e cel calm si ma mai tempereaza si pe mine atunci cand e cazul”, a declarat cantareata, pentru Click!.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.