LifeStar 9 Iulie 2008 04:50
Mezina lui Petre Roman si-a etalat mandra noua achizitie, pe Lucian, la nunta Adelinei Elisei cu Cristi Chivu

Oana Roman i-a spus definitiv “adio!” stripperului Cornel Pasat! O data cu venirea verii, mezinei fostului premier, Petre Roman, i s-a deschis, din nou, apetitul pentru barbati mult mai tineri decat ea. Oana a facut furori, duminica seara, cand a aparut la nunta lui Cristi Chivu la bratul unui don-juan, de care este foarte indragostita.

In aceasta vara, Oana Roman a facut turul discotecilor de fite de pe litoral si, se pare, ca s-a ales pana la urma cu ceva. Ea a reusit performanta de a-si mai treace in palmares inca un don-juan, la bratul caruia a aparut mandra, chiar la nunta lui Cristi Chivu, ce s-a desfasurat duminica cu mare fast al Palatul Stirbei.
Imbracata intr-o superba rochie roz, semnata Razvan Ciobanu, Oana a radiat, pur si simplu, pe covorul rosu, iar partenerul ei, mult mai tanar, pus si el la patru ace, a atras imediat privirile doamnelor si domnisoarelor prezente la eveniment.

Noua achizitie a Oanei se numeste Lucian, are 25 de ani si detine cateva magazine Vodafone. Cei doi sunt la inceputul relatiei si se pare ca le merge foarte bine. “Toata lumea de la nunta mi-a spus ca eu si Lucian suntem un cuplu frumos, ne potrivim si aratam senzational impreuna. Chiar si mama a fost deosebit de incantata de el, pentru ca a venit si m-a luat de acasa intr-o masina foarte luxoasa”, a povestit fericita Oana, la emisunea “Rai, da’ buni” de la Antena 2. Mezina lui Petre Roman este atat de mandra de noul ei partener, incat e expus deja cu nonsalanta pozele de la nunta si pe pagina personala de pe HI5.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.