LifeStar 9 Iulie 2008 04:18
SCANDAL. Sub privirile pasive ale actualului ei iubit, Catalin Tutilescu, Andreea a fost trasa de par si lovita de fostul partener, Ion "Boschet"
In premiera absoluta pentru presa din Romania, revista Ciao! publica fotografii in care o vedeta este surprinsa in timp ce este batuta pe strada. In cel mai recent numar Ciao!, care a aparut astazi pe piata, Andreea Spataru a fost fotografiata in miezul unei confruntari violente cu fostul ei iubit, Ion Cojocea, alias "Boschet", in urma careia a scapat cu greu si, oricum, destul de sifonata. Insotita de doi prieteni, dintre care unul este Catalin Tutilescu, nimeni altul decat fiul sefului Politiei Capitalei, Marian Tutilescu, vedeta a fost oprita in strada de "Boschet", care a dorit ca aceasta sa-i ceara socoteala atat pentru compania in care se afla blonda, cat mai ales pentru o plangere pe care aceasta tocmai o depusese la Sectia 1 de Politie.

Scandalul a debutat instantaneu, "Boschet" avand o izbucnire nervoasa greu de imaginat. Fara prea multe introduceri, acesta s-a repezit cu mainile in parul vedetei si nu a durat mult pana a inceput sa o loveasca si cu piciorul. Catalin Tutilescu, care este, se pare, noul iubit al Andreei, a incercat, nu prea convingator si chiar amuzat de situatie, sa il tempereze pe Cojocea, care, orbit de furie, a continuat sa ii care lovituri prezentatoarei tv, aceasta incercand si ea, fara prea mult succes, sa riposteze. La un moment dat, "Boschet" a deschis portbagajul de la BMW-ul blondei si a scos un geamantan cu haine pe care le-a aruncat pe strada. Dupa ce s-a mai potolit, el a luat de pe scaunul din dreapta al BMW-ului o plasuta si un ursulet si a plecat "cu prada" spre masina lui.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.