LifeStar 9 Iulie 2008 10:50
Sase filme nascocite de regizorii autohtoni si prezentate pe la festivaluri din toata lumea se intorc acasa! Din toamna vom putea alege pe spranceana din propria ograda, caci la cinematografe se anunta un program dominat de romani
Radu Munteanu isi aduce filmul "Boogie" in cinematografele romanesti incepand cu luna septembrie. Momentan, regizorul isi arata filmul, produs de firma sa, Multimedia Est, publicului de la Karlovy Vary. In "Boogie" vom cunoaste un grup de prieteni care nu s-au mai vazut din liceu si care, acum oameni in toata firea, cauta sa petreaca impreuna ca pe vremuri. Bogdan, poreclit in gasca Boogie, se trezeste prins intre ciocan si nicovala, intre responsabilitatile fata de familie si jindul dupa o cat de scurta re-traire a vietii simple de-altadata.

Un alt film cu care ne vom delecta din toamna este "Weekend cu mama", de Stere Gulea, produs de Media Pro Pictures. Subiectul este unul tulburator - efectul drogurilor asupra adolescentului lipsit de ocrotirea unei mame. Cristina a fost lasata in grija familiei sale disfunctionale de catre propria mama, care spera ca timpul petrecut in strainatate sa o ajute ulterior la cresterea fetitei sale. Cand revine in tara pentru a relua relatia cu Cristina, Luiza afla insa ca fata a apucat-o pe cai gresite, intesate cu traficanti de droguri si alegeri de viata potential mortale. Intrebarea este daca mai poate recapata increderea Cristinei pentru a o readuce pe drumul cel bun.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.