LifeStar 8 Iulie 2008 05:38
Dupa ce si-a asigurat un bronz generos la solar, Loredana de la Trident s-a gandit ca nu i-ar strica si o dupa-amiaza de lancezeala pe plaja.

Blonda a fost surprinsa de fotoreporterii Click!, duminica dupa-amiaza, pe plaja hotelului Rex, din Mamaia, alaturi de doua amice cu forme apetisante, obtinute in cabinetele medicilor esteticieni.

In timp ce lenevea la soare, intorcandu-se de pe o parte pe alta, Loredana a fost asaltata de un admirator insistent, reprezentant de seama al macho-man-ilor de pe Litoral: “impodobit” cu bijuterii masive din aur, ceas de firma si invartind cheia de la masina sa luxoasa pe degete, acesta s-a chinuit din rasputeri sa-i intre in gratii blondei.

Dupa vreo jumatate de ora de conversatie, admiratorul s-a lasat pagubas, intrucat solista l-a cam “usuit”, fanul nefiind pe placul ei. Cu toate acestea, el i-a trimis cateva felii de pepene, pe care blonda le-a acceptat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.