LifeStar 5 Iulie 2008 01:09
Incredibil. Sotia cunoscutului actor povesteste pentru CANCAN ca, pana acum, n-a fost decat "o mama de sacrificiu"!

Divortul sotilor Dichiseanu este, de ieri, un lucru cert! Sotia actorului a confirmat, in exclusivitate pentru CANCAN, ca a vorbit cu un avocat care sa-i redacteze cererea de desfacere a casatoriei.

"Este adevarat ca vom divorta, insa am hotarat de comun acord sa bagam actiunea dupa ce fiica noastra, Ioana, se va casatori in 4 octombrie cu logodnicul ei grec. Vrem ca Ioana sa nu sufere si sa fim alaturi de ea, sa nu-i umbrim bucuria", ne-a marturisit Simona Florescu-Dichiseanu.

Potrivit acesteia, motivul rupturii n-ar fi amantul ei, Joe Librescu. "Eram hotarata de mai multa vreme sa divortez, dar am amanat pana dupa nunta Ioanei. Intre mine si sotul meu nu exista diferente de ieri, de azi, ci de mult. De cand ne-am casatorit am fost tinuta legata de cratita si copil. Ion mi-a cerut sa renunt la cariera mea, la muzica, pentru a avea grija de Ioana. Acum, insa, fiica mea are 21 de ani. A crescut si se poate descurca singura, asa ca imi doresc sa urc din nou pe scena, sa cant!", a mai dezvaluit Simona, care este mai tanara cu 34 de ani decat Ion Dichiseanu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.