Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST 2008 ne va asigura trei zile de maxima distractie aducand pe cele patru scene nume mari din muzica internationala.

In aceasta seara UNKLE, Alanis Morissette, Cypress Hill și Apollo 440 vor da startul la distractie fiind urmati maine de Kaiser Chiefs, Nouvelle Vague și Manic Street Preachers. Ultima zi este rezervata celor de la Manu Chao, Nelly Furtado si Stereophonics.

Dupa succesul celei de-a treia zi de B’ESTIVAL 2007, cu Marilyn Manson si Alice Cooper capete de afis, anul acesta B’Estfest a adaugat in program o zi speciala dedicata rockerilor-B’Estfest Aftershock pe 11 iulie care ii va avea drept headlineri pe ''zeii heavy metal'', Judas Priest.

Potrivit organizatorilor alaturi de concertele zilnice, distractia va continua si departe de scena, la "U meet the stars" - locul unde vedetele se vor intalni fata in fata cu fanii, la Cabina Saruturilor - de unde spectatorii vor iesi mult mai bine dispusi, sau la Dubita Urlatoare - care elimina oricare urma de stres.

Citeste si:

Si Silent Disco, renumita petrecere “in liniste” unde muzica poate fi ascultata doar de cei care poarta casti audio wireless, revine anul acesta la B’Estfest. Publicul va putea alege ce vrea sa asculte - dance, disco, pop, salsa sau electro – pe canalele de emisie a celor doi DJ Silent Disco, Steven Guts si DJ OD.

De asemenea, in fiecare seara, dupa ora 23.30, la pupitru vor fi invitati cativa dintre cei mai buni DJ ai Olandei: Mark Norman, Cor Fijneman si Lemon8.

La B’Estfest, mancarea va fi din belsug si pe toate gusturile: specialitati chinezesti, italienesti, romanesti si produse de tip fast-food vor fi disponibile in mai multe zone-restaurant, achizitionarea produselor alimentare si a bauturilor urmand a se face doar pe baza jetoanelor. Acestea pot fi procurate de la casieriile festivalului, iar la sfarsitul fiecarei zile jetoanele in plus pot fi schimbate in bani. In ceea ce priveste bauturile, in spatiul festivalului vor fi disponibile: bere Heineken la pahar, racoritoare, apa, limonada si fresh de portocale. De asemenea, vor exista si anul acesta vanzatori ambulanti de bere.

Si cu toate acestea fiind spuse nu ne mai ramane decat sa ne ‘b'estializam’ incepand de azi de la ora 16 si pana Duminica tarziu.