Biletele la concertul lui Jean Michel Jarre pot fi achizitionate la magazinele Diverta, Germanos, Carrefour Voiaj, Muzica, Music Shop, Victoria, Flanco, Flamingo, la Sala Palatului si Sala Polivalenta si online de pe site-urile www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro.

A doua parte a turneului "Oxigene" cuprinde tari din Europa de Est si marcheaza celebrarea a 30 de ani de la aparitia albumului omonim si anunta re-editarea acestuia in conditii tehnice la inalt nivel, totul intr-un spectacol de aproximativ doua ore.

Jean Michel Jarre are o longevitate in muzica de peste 30 de ani. El este pionierul muzicii electronice si a vandut peste 60 de milioane de albume in intreaga lume, fiind recunoscut pentru faptul ca isi compune si produce singur toate pieselor sale.

Concertele artistului sunt evenimente unice in care sunetele se combina cu jocuri de lumini si efecte speciale si aduna milioane de spectatori de pe toate continentele, avand pana in prezent trei intrari in Guiness Book. In acest sens, in anul 1997, la Moscova, a adunat trei milioane de spectatori.