LifeStar 4 Iulie 2008 04:18
Presedinta Partidului Fotomodelelor traieste o poveste de dragoste cu un fost handbalist, care o rasfata cu flori si cine romantice

Saptamana viitoare, Sanziana este programata pentru examenul la scoala de soferi. Daca va lua permisul, ea ar vrea sa-si cumpere un Mini Cooper, de culoare galbena.

Blonda, cu ochi albastri si sani naturali marimea 4, Sanziana Buruiana, manechinul care anul trecut a infiintat Partidul Modelelor, starneste ganduri necurate in mintea multor barbati, atunci cand isi face aparita pe ecran sau la prezentarile de moda. Desi a tinut ascuns pana acum faptul ca are un iubit, cel care i-a furat inima, inca de acum doi ani, este Radu, un fost handbalist.

Sanziana e genul de femeie care stie sa-si tina barbatul acasa. Secretul relatiei lor? Surprizele pe care si le fac aproape in fiecare saptamana. Fie ca e vorba despre mici cadouri, iesiri in oras, cine romantice sau mici vacante, Sanziana si Radu sunt la fel de fericiti ca in prima zi, in ciuda faptului ca formeaza un cuplu inca de acum doi ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.