LifeStar 4 Iulie 2008 03:59
Cristi Chivu si iubita lui, Adelina Elisei, au facut-o, ieri, in sfarsit! Cu toate ca fotbalistul si iubita lui si-au luat masuri ca sa nu fie surprinsi de paparazzi, un reporter CANCAN a reusit sa-i filmeze pe cei doi in cel mai important moment al relatiei lor
Inconjurati de familiile lor si de cei mai apropiati prieteni (printre care Dan Capatos, Bogdan Lobont sau Marius Kalmar cu Adela Popescu), cei doi s-au cununat civil la Primaria Sectorului 1. Pentru ca niciun ziarist sa nu asiste la ceremonie, fotbalistul a angajat 20 de bodyguarzi de la firma de paza care apartine sotului Cristinei Spatar.

In ciuda tuturor masurilor, un reporter CANCAN a reusit sa se strecoare prin cele doua cordoane de garzi de corp, sa intre in sala unde s-a oficiat cununia si sa filmeze totul cu o camera ascunsa. Imaginile inregistrate pe ascuns le puteti vedea in exclusivitate pe www.cancan.ro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.