LifeStar 3 Iulie 2008 02:12
REACTII. In ziua in care ziarul nostru a dezvaluit aventura sotiei lui Ion Dichiseanu, actorul a cumparat doua exemplare CANCAN si, suparat, s-a dus acasa, unde a avut o discutie cu nevasta. La nicio ora dupa aceea, doamna Dichiseanu si fiica ei au plecat relaxate la cumparaturi, la mall

CANCAN a descoperit ca Joe Librescu, barbatul care are o relatie secreta cu nevasta lui Ion Dichiseanu, este insurat cu o frumoasa israelianca.

Povestea de dragoste dezvaluita de CANCAN dintre sotia actorului Ion Dichiseanu si tanarul om de afaceri Joe Librescu este mai complicata decat pare la prima vedere! Reporterii nostri (CANCAN n.red.) au descoperit ieri "bomba" din acest caz: nu doar Simona Florescu-Dichiseanu este implicata intr-o casnicie, ci si amantul ei!

Potrivit unor persoane apropiate lui Joe, acesta este insurat cu o anume Ayala, evreica deosebit de frumoasa, tot blonda ca si doamna Dichiseanu. Nevasta lui Joe Librescu locuieste in Israel, intr-un orasel de langa Tel-Aviv. Din cauza faptului ca ea a ramas acolo, iar el s-a stabilit in Romania, unde si-a deschis o afacere in domeniul IT, mariajul lor a inceput sa scartaie. Sursele noastre (CANCAN n.red.) sustin ca, la un moment dat, cei doi s-au aflat in pragul divortului, dar au decis sa-si mai acorde o sansa unul celuilalt. Acum, despartirea lor pare iminenta. De altfel, si in familia lui Ion Dichiseanu s-a instalat o stare de tensiune.

Cum a reactionat Dichiseanu dupa dezvaluirile din CANCAN

In ziua in care CANCAN a dezvaluit aventura sotiei lui cu Joe Librescu, actorul s-a dus sa cumpere ziarul nostru de la un chiosc. Si n-a cumparat doar un exemplar, ci doua. Evident suparat si deranjat de relatia extraconjugala a sotiei sale, cu 34 de ani mai tanara.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.