LifeStar 2 Iulie 2008 03:04
REINTALNIRE. Mioara l-a cunoscut pe actualul iubit inca de pe vremea in care era consilier juridic la Iasi Stare civila. CANCAN a aflat ca ultimul barbat alaturi de care subprefecta Capitalei a fost surprinsa de paparazzi are sotie la Iasi!
Misterul care plana asupra noului iubit al subprefectei Capitalei, Mioara Mantale, s-a spulberat! Sursele noastre ne-au dezvaluit ca barbatul la bratul caruia Mantale a fost fotografiata in weekend, pe plaja, de catre paparazzii CANCAN este procurorul Daniel Ticau, casatorit si care, in prezent, are functia de asistent al Procurorului General Laura Codruta Kovesi.

Iubitul lui Mantale a locuit pana in 2005 la Iasi (oras din care este originar), impreuna cu sotia lui, Corina. S-au stabilit amandoi insa la Bucuresti, dupa ce el a fost numit ca sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism. Intre timp, Ticau a ajuns la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.