LifeStar 2 Iulie 2008 03:03
Talent. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe amantul Simonei Florescu-Dichiseanu in genunchi, in mijlocul unei intersectii, in timp ce-i propunea sotiei actorului sa se casatoreasca cu el!
Idila dezvaluita, in exclusivitate, de CANCAN dintre sotia actorului Ion Dichiseanu si amantul acesteia, Joe Librescu, nu este doar un foc de paie, ci o relatie serioasa. Asa cum am aratat in editia de ieri, fiica Simonei Florescu-Dichiseanu accepta si, mai mult, sustine relatia mamei ei. In plus, amantul nu o slabeste o secunda pe sotia actorului, semn ca nu vrea sub niciun chip sa o piarda. Situatie pe care o agreeaza si doamna Dichiseanu.


"Romeo si Julieta" moderni
Zilele trecute, dupa ce CANCAN a descoperit povestea secreta de dragoste traita de Simona, paparazzii nostri au realizat fotografii uluitoare cu amantul intr-o ipostaza inimaginabila. Joe a fost fotografiat in timp ce o cerea de nevasta pe iubita lui, in genunchi, la un semafor din Piata Charles de Gaulle, in apropiere de Televiziunea Romana. Scena a fost parca desprinsa din Romeo si Julieta. Cei doi se intorceau din Herastrau, in masini separate. Nevasta actorului se afla intr-un Fiat, condus chiar de fiica ei Ioana, iar Joe in BMW-ul lui X3. Ambele masini au oprit la stop, una in dreptul celeilalte. Spontan si, pe masura, romantic, Joe a coborat de la volan si a ingenunchiat langa portiera din dreapta a masinii Ioanei Dichiseanu. In acel moment, mama fetei a deschis geamul, iar amantul Joe i-a propus sa-i devina sotie, printre claxoanele disperate ale soferilor blocati in trafic. Gestul amantului a impresionat-o enorm pe doamna Dichiseanu, care i-a intins mainile ca semn ca accepta incredibila cerere! Problema este ca, deocamdata, Simona Florescu-Dichiseanu n-a incheiat conturile cu trecutul, asa incat o casatorie imediata este imposibila.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.