Reprezentantul Fundatiei Phoenix, Paul Nanca, a declarat pentru NewsIn ca a incercat sa-l aduca pe Jean Michel Jarre inca de cand artistul a inceput acest turneu, in primavara acestui an, dar ca acesta a decis ca pentru prima parte a turneului sa includa doar tari din Europa Centrala.

Turneul "Oxigene" celebreaza 30 de ani de la aparitia albumului omonim si anunta re-editarea acestuia in conditii tehnice la inalt nivel, totul intr-un spectacol de aproximativ doua ore.

Pretul biletelor precum si locatiile in care se vor vinde acestea, vor fi comunicare in cursul acestei saptamani.

Jean Michel Jarre are o longevitate in muzica de peste 30 de ani. El este pionierul muzicii electronice si a vandut peste 60 de milioane de albume in intreaga lume, fiind recunoscut pentru faptul ca isi compune si produce singur toate pieselor sale.

Concertele artistului sunt evenimente unice in care sunetele se combina cu jocuri de lumini si efecte speciale si aduna milioane de spectatori de pe toate continentele, avand pana in prezent trei intrari in Guiness Book. In acest sens, in anul 1997, la Moscova, a adunat trei milioane de spectatori.

Jean Michel Jarre - Oxygene
Vezi mai multe video din Muzica »