LifeStar 1 Iulie 2008 04:30
Modelul Dana Dorobantu, imaginea celei mai cunoscute pilule pentru barbati (Viagra) din intreaga lume, a fost inselata atat de iubit, cat si de iubita
Dupa ce s-a despartit de Ilinca Vandici, Bogdan Ivanof a "descoperit-o" pe Dana Dorobantu, un model foarte cunoscut in lumea mondena. La cei 25 de ani ai sai, Dana a avut parte de o viata tumultuoasa in plan personal, ajungand, dupa cum spun carcotasii, si prin bratele mai multor femei. Se pare ca pe Bogdan acest aspect nu l-a deranjat prea mult, acceptand ideea ca iubita lui are la randul ei ...o iubita. Pana de curand, mai exact pana weekendul trecut, Dana se afisa la bratul Ralucai Sava, (coprezentatoarea emisiunii "Midnight sun", alaturi de Gina Pistol si Laura Belecciu si hair- stylistul Getei Voinea). Cei trei se aflau la mare, unde au tras o distractie de zile mari, mai ales in noaptea de sambata spre duminica. Dupa ce au dansat, au baut si si-au aruncat ocheade care cum avea "interes", cei trei au plecat fericiti spre camera de hotel. Cum Dana Dorobantu era, se pare, mult mai euforica decat partenerii ei a ajuns foarte rapid in pat. Raluca a gresit camera si a nimerit, poate intentionat, in cea a Danei, furisandu-se langa iubita ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.