LifeStar 1 Iulie 2008 04:12
RELAXATI. Doamna Dichiseanu si amantul Joe, surprinsi in timp ce ieseau voiosi din imobilul in care locuieste el

ALIBIURI. Simona Florescu-Dichiseanu si amantul se plimba prin Herastrau impreuna cu fiica ei, Ioana, si catelusul familiei, ca sa nu trezeasca prea multe suspiciuni. Dupa ce doamna Dichiseanu l-a alintat pe o banca in parc, Joe Librescu n-a ezitat sa o mangaie pe fund, in momentul in care fiica ei, Ioana, se uita in alta parte.

Una dintre casniciile aparent solide din lumea buna a Capitalei a putrezit pe interior! Relatia celebrului actor Ion Dichiseanu (75 de ani) cu actrita Simona Florescu (41 de ani), din care a rezultat si o fata, Ioana (21 de ani), ascunde o telenovela de zile mari. Dupa ce, in vara lui 2006, au aparut primele semne ale neintelegerilor dintre ei, mariajul lor pare azi in pragul unei rupturi definitive. Paparazzii CANCAN au obtinut zilele trecute dovada infidelitatii Simonei, care traieste o poveste secreta de dragoste alaturi de un tanar din Dorobanti, sarmant si instarit, in egala masura! Adevarata lovitura de teatru a acestei povesti o constituie, insa, faptul ca Simona Florescu-Dichiseanu si-a cunoscut amantul prin intermediul fiicei ei. Aceasta este prietena cu iubitul mamei si, mai mult, tainuieste relatia lor.

Si-a acuzat sotul de relatii anormale cu sora lui!
Informatia potrivit careia nevasta lui Ion Dichiseanu are un amant s-a vehiculat, prima data, in 2006. Atunci, presa a dezvaluit ca sotii Dichiseanu intentioneaza sa divorteze, intrucat Simona s-ar fi indragostit de un alt barbat. Actrita a negat insa la acea vreme, marturisind ca, de fapt, motivul disensiunilor dintre ei l-ar reprezenta cumnata, adica sora vitrega a lui Dichiseanu, Jeni Popescu (o femeie de 83 de ani). Printre altele, Simona si-a acuzat sotul atunci pana si de incest: "Sora sotului meu este o fiinta care ne terorizeaza. (?) Se intampla atatea lucruri si de atat de multe ori Ion ii tine ei partea, incat ce poti sa-ti imaginezi? Ori il are cu ceva la mana, ori intre ei a existat o relatie de alta natura decat cea normala dintre frati. Ca Ion a fost barbatul vietii ei si ca ea nu suporta sa-l vada langa o alta femeie!".
Intre timp, apele pareau sa se linisteasca. CANCAN a aflat, insa, in urma cu aproape o luna, ca Simona ar vrea din nou sa bage divort si ca - n-ar mai exista dubii - la mijloc se afla o a treia persoana, mai precis un barbat. Paparazzii nostri au urmarit-o pe sotia lui Dichiseanu mai multe zile la rand si au descoperit ca, intr-adevar, Simona are un amant de o varsta apropiata cu ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.