Familia Spears, la un pas de tragedie! Pentru cateva secunde, inimJamie Lynn si-a injurat mama si a tinut mortis sa nasca normal, chiar daca acest lucru punea in pericol viata bebelusuluia micutei Maddie Briann a incetat sa mai bata
La cei 17 ani, Jamie Lynn Spears nu a fost deloc pregatita sa devina mama. Mai mult decat atat, ea a crezut ca nasterea o sa fie usoara si de aceea a vrut sa nasca normal. Insa in momentul in care au inceput durerile facerii, Jamie a innebunit. A inceput sa se agite si a fost cat pe ce sa isi ucida bebelusul.

“Inima bebelusului inceta sa bata de fiecare data cand Jamie Lynn impingea. Dupa ce doctorii au facut o ecografie rapida au descoperit ca micuta Maddie nu iesea din cauza cordonului ombilical, care era prea scurt. In momentul acela, Jamie a innebunit”, a declarat o sursa din interiorul spitalului pentru revista americana Star. In ciuda insistentelor matusii Britney, care a izbucnit in lacrimi si a inceput sa o implore pe sora ei mai mica sa faca cezariana, Jamie continua sa impinga.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.