Chef. Vedeta si alesul ei, Lucian Mitrea, impreuna cu cativa invitati, au mancat saorma in Hummer si au incins hora in mijlocul intersectiei Dristor
Andreea Banica si Lucian Mitrea si-au rostit juramintele in fata lui Dumnezeu. Si pentru ca a fost un moment pe care l-au asteptat 15 ani, cei doi au vrut, se pare, sa aiba de ce-si aminti. Paparazzii CANCAN au surprins sambata seara, dupa cununia religioasa, o scena incredibila petrecuta in plina strada. Mirele, mireasa si cativa prieteni apropiati au facut un ocol inainte de a merge la Hilton, unde au avut loc masa, dansul si felicitarile. Condus de Giovanni Francesco, iubitul Ioanei Basescu, convoiul s-a oprit in mijlocul intersectiei la Dristor. Limuzina Hummer H3 care i-a transportat pe miri si pe nasi a fost parcata de-a curmezisul, pe liniile de tramvai, iar Viper-ul rosu, cabrio, la volanul caruia si-a facut aparitia Andreea, cu o saptamana inainte, la Starea Civila a blocat o alta intrare in intersectie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.