Isteria provocata de filmul "Razboiul stelelor", care isi are originea cu decenii in urma, departe de a lua sfarsit, dimpotriva, pare a se intensifica. Cea de-a sasea si ultima parte a ciclului, "Episodul III - Razbunarea lui Sith", care urmeaza sa-si aiba premiera la 19 mai, starneste un interes imens in randurile fanilor.

La unul din cinematografele din Hollywood (ArcLight Cinema), unde urmeaza sa ruleze filmul, fanii s-au asezat la coada inca acum sapte saptamani, schimbandu-se cu randul. Acelasi interes se constata si la Londra. Fanii au stat zile si nopti intregi la rand pentru a obtine unul din cele o mie de "Pasapoarte galactice", in baza carora pot intra la un spectacol-maraton, incluzand toate cele sase parti ale ciclului.

Spectacolul va incepe la ora 7 dimineata si se va incheia la miezul noptii! Isteria nu se opreste insa aici. In America abia a luat sfarsit un Congres international "Razboiul stelelor", la care au participat peste 30.000 de fani din intreaga lume, inclusiv din Japonia, Mexic si Europa. Intrebarea este cum vor reactiona spectatorii romani, intrucat ultima parte a ciclului urmeaza sa fie prezentata in scurta vreme si pe ecranele noastre.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.