Colaborarile lui Smiley si ale lui C.R.B.L cu Corina si, respectiv, Cream, intensifica zvonurile cum ca trupa Simplu, din care fac parte cei doi cantareti, ar fi pe picior de destramare. Revista VIP sustine ca celorlalti baieti din formatie nu le-au picat bine colaborarile pe care colegii lor le-au realizat in ultima vreme. Mai mult, i-a deranjat faptul ca, in cazul noilor piese, sunt mentionate doar numele lor de scena, nu si trupa de provenienta, adica Simplu, de parca Smiley si C.R.B.L s-ar fi lansat deja solo. Soarta trupei se afla insa in mainile lui Marius Moga. El se afla de ceva vreme in Statele Unite, unde incearca sa se afirme ca si compozitor, insa de cateva zile a revenit in tara sa se pregateasca pentru premiile muzicale MTV Romania.

SMILEY SE LANSEAZA IN SUA?

Din pacate, Moga nu a fost de gasit la telefon pentru a ne confirma sau infirma aceste zvonuri. Cert este ca in urma cu o saptamana ne declarase ca se ocupa si de evolutia baietilor de la Simplu in cadrul festivitatii MTV. Merita mentionat faptul ca pe scena evenimentului nu este sigur daca va canta formatia Simplu sau doar Smiley si C.R.B.L alaturi de Corina si Cream. Iar, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor ca Moga l-a chemat pe Smiley in Statele Unite pentru o viitoare lansare peste Ocean, ar insemna ca soarta trupei in care s-a remarcat ramane sub semnul intrebarii.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.