Luni, 30 iunie, la Paris, China va fi reprezentata pentru prima data in zona modei haute-couture de o colectie a creatoarei de moda Ma Ke, care prezinta isi va prezenta creatiile in timpul defilarilor pentru sezonul toamna-iarna a festivalului de moda de la Paris, relateaza AFP, potrivit NewsIn.

Ma Ke a facut deja senzatie in februarie 2007 cand si-a etalat la Paris pentru prima data rezultatele muncii sale, in cadrul unei prezentari de moda feminina pret-a-porter, unde a folosit personaje cu haine sau pur si simplu cu pielea acoperita de namol, manechine care semanau cu ostasii din armata de teracota Qin Shi Huang.

Succesul liniei sale de moda "Exception", distribuita in mai multe magazine din China, a permis designerului sa-si dezvolte marca "Wuyong", cea mai noua aparitie in calendar.

Aparitia colectiei "Wuyong", care va fi prezentata luni, 3 iulie, marcheaza o noua etapa in promovarea internationala a modei chineze, aceasta tara fiind reprezentata la prezentari pariziene de fashion din anul 2006.

Ca si in sezoanele precedente, la Paris, isi vor prezenta colectiile numeroase case de moda, mai mult sau mai putin cunoscute in zona haute-couture, precum portughezul Felipe Oliveira Baptista, brazilianul Gustavo Lins si duo-ul francez Lefranc-Ferrant (Mario Lefranc si Béatrice Ferrant).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.