Mihaela Radulescu semneaza ca scenarist, realizator si producator, noul videoclip al trupei Taxi, pentru piesa "The Wizdiz Song", si este incantata de proiectele viitoare pe care le are ca regizor, a declarat pentru NewsIn realizatoarea TV.
"Mai intai am ascultat o piesa care mi s-a parut foarte reusita, total neasteptata pentru stilul Taxi, dar careia ii prevad un succes estival sigur. Apoi mi-au venit cateva idei si am decis sa fac regia unui clip in registru comic, prea am facut numai lucruri serioase", a declarat Mihaela Radulescu.

Cunoscuta realizatoare de televiziune a mai regizat si videoclipul piesei "Curcubeu" pentru trupa Bere Gratis, care spune "o poveste sensibila, dar trista despre refugiati", apreciaza ea, adaugand ca videoclipul "The Wizdis Song" al trupei Taxi este "tonic, racoritor si haios".

Videoclipul, la care Mihaela Radulescu a lucrat cu Cristi Stan, ca operator, Mircea Hateganu, ca regizor secund si Lucian Blaga, in calitate de editor, a fost filmat la Hotelul Ramada Nord din Cartierul francez. Protagonistele sunt Miss Litoral, Miss Bikini, Miss Bamboo, "niste fete superbe", spune Mihaela. Din figuratie au facut parte 50 de persoane.

"Pe Dan (Dan Teodorescu, vocalul trupei Taxi n.r.) mi l-am imaginat ca o combinatie intre Don Quijote si Charlot (Charlie Chaplin n.r.), asa l-am gandit ca personaj si i-am daruit o pereche de ochelari magici, pe care i-ar visa orice barbat - cand si-i pune la ochi, vede pe toata lumea in chiloti ! E adevarat, vede si barbati, dar, evident, se concentreaza pe femeile pe care si le doreste. Din pacate, in acest clip nu se saruta nici doua femei, nici un barbat si o femeie. Ci...doi barbati! O sa vedeti in ce context!", a notat Mihaela Radulescu in legatura cu productia. Videoclipul "The Wizdiz Song" va fi prezentat, in premiera, in cadrul emisiunii "Duminica in familie", de pe 29 iulie.

Mihaela Radulescu a spus ca va mai regiza inca doua videoclipuri in aceasta vara, precum si un documentar pentru o organizatie de mediu internationala. Tot ea va semna si regia primului festival international de pirotehnie din Romania, Golden Nights, care va avea loc pe 3, 4 si 5 iulie in Parcul Tineretului din Bucuresti. Mihaela Radulescu spune ca se bucura sa fie ocupata si solicitata ca regizor si ca a visat sa faca acest lucru "mai mult decat orice altceva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.