Solistul a recunoscut ca nu a fost un aventurier si ca Delia s-a chinuit foarte mult timp sa-l agate

Dupa doua relatii esuate, alaturi de afaceristul Florin Moldoveanu si Edi, baiatul antrenorului Anghel Iordanescu, Delia pare sa fi gasit cartea castigatoare. Efortul de cateva luni, cat a durat sa-l cucereasca pe iubitul ei, Matteo, a meritat din plin, intrucat se inteleg de minune. Pentru ca blonda este cu aproape trei ani mai in varsta decat el, Matteo recunoaste ca Delia este profa lui de sex.

Delia si Matteo formeaza un cuplu de aproape doi ani, insa prefera sa mai copilareasca, decat sa se aseze la casa lor, ca doi oameni maturi.

Neoficial, ei locuiesc impreuna, alaturi de mama solistului, in apartamentul lui, din zona Iancului, dar Delia inca poate spune ca are doua case, intrucat unele nopti le petrece in apartamenul din Berceni, acolo unde sta familia sa.

Solistul a acceptat sa povesteasca, la emisiunea “Conferinta de presa” (Antena 2) despre cum a debutat povestea lor de dragoste si cum s-a dat Delia peste cap sa-l cucereasca.
“Eu trebuia sa-i compun o piesa. Terminasem de inregistrat si nu intelegeam de ce tot continua sa mai vina la studio sa mai schimbam cate ceva la melodia respectiva. Aproape ca ma exasperase. Ulterior, a inceput sa aiba gesturi din ce in ce mai tandre, sa ma ia de gat”, a marturisit solistul.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.