CANCAN va prezinta astazi un nou episod socant in care personajul principal, Stefan Popa - inalt prelat aflat sub tutela Patriarhiei Ecumenice a Constantinopolului, care a infiintat Biserica Ortodoxa Romana din Roma - participa la o sedinta de trampling (n.r. - este calcat in picioare de un stapan) in camera parohiala a bisericii, in Sfanta Zi de Rusalii. Excitat de sedinta sado-maso, preotul-pervers se masturbeaza frenetic, dupa care-i sugereaza stapanului ca i-ar placea sa ejaculeze in gura lui, asa cum obisnuiesc mai toti stapanii lui

Reporterul CANCAN incognito, Cristi, l-a sunat pe preot in timpul Slujbei de Rusalii. Avea telefonul inchis. I-a lasat un mesaj in care i-a spus ca se intalneste cu un prieten (un alt reporter CANCAN) si vor veni impreuna la biserica. Dupa o ora, reporterii nostri au fost contactati de preot. Terminase slujba. I-a transmis lui Cristi ca-i asteapta. Au ajuns la biserica dupa vreo doua ore de la terminarea slujbei, timp in care Stefan Popa a mai sunat de cateva ori. Era nerabdator sa fie calcat.
"Pe mine Mafia ma iubeste!"

La intrarea in biserica, trei baieti stateau in fata a trei computere. Preotul Stefan Popa i-a condus pe reporterii infiltrati direct la subsol, unde erau camerele. Le-a aratat camera si a tinut sa precizeze ca acolo au stat si parintii lui, cand l-au vizitat.

Tot la subsol, in fata celei de-a doua iesiri se afla un BMW, seria 5. Preotul le-a povestit reporterilor aventurile lui cu oamenii din cartierul rau famat din Roma, unde se afla biserica si s-a laudat ca este respectat de traficanti si proxeneti. "Pe mine Mafia ma iubeste!", a marturisit el.

"Don Stefano", fermecat de transsexuali
De altfel, preotul si-a descris incantat vecinii. "Aici locuiesc numai borfasi, numai prostituate, numai proxeneti, traficanti si drogati". Vorbea mereu cu "p..a", nu-i pasa de straiele preotesti care-l acopereau. A explicat ca este o zona rau famata si ca "baietii mei au mai luat tarfe, care de fapt erau transsexuali, barbati brazilieni, care aratau mai bine ca femeile. Sa vezi ce tate!". Ii placea, era excitat cand povestea.
A tinut sa ii asigure pe reporterii CANCAN ca el este omul Mafiei si ca Mafia il respecta. A subliniat ca, dupa 12 ani, s-a impus ca seful zonei, fiind numit "Don Stefano".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.