Celebrul proiect electro al lui James Lavelle va beneficia de propriul film, un "documentar oficial despre trecutul, prezentul si viitorul UNKLE". Aflat in pre-productie, filmul se numeste "The man from UNKLE" (Omul de la UNKLE) si este regizat de Lorna Lavelle, sotia lui James, informeaza Emag!c Entertainment.

"The man from UNKLE" urmeaza a fi lansat pe DVD in 2009, un teaser fiind deja disponibil la adresa www.unklethemovie.com. Acelasi DVD va cuprinde si fragmente din concerte live, interviuri, precum si imagini din culise.

James Lavelle nu e strain de lumea filmului, el realizand anul trecut soundtrack-ul documentarului “Odyssey in Rome”. Albumul “End Titles… Stories for Film”, ce urmeaza a fi lansat in curand, este gandit ca si o coloana sonora a ultimilor doi ani de dupa albumul “War Stories”. Materialul cuprinde 22 de piese, printre care si “Heaven”, “Blade in the back” si “Trouble in Paradise”.

Pe 4 iulie, UNKLE va concerta la Bucuresti, in prima zi de B’ESTFEST.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.