Lili Sandu , interpreta Casandrei din telenovela „Numai iubirea“, infirma zvonurile, conform carora si-ar fi pus silicoane.

Revista X-magazin aminteste cum, intr-un episod din cunoscutul serial, din greseala i-a sarit un san din sutien, starnind astfel barfe care contesta naturaletea bustului cantaretei. Zonurile nu sunt fondate pentru ca scenaristul i-a recomandat domnisoarei Sandu sa apeleze la un sutien cu multi bureti, care i-a ridicat si marit bustul considerabil. "Nici vorba de silicon. Nu doresc sa-mi pun si cred ca nici nu e cazul. Buzele le-am avut dintotdeauna mai mari, iar sanii cred ca sunt suficienti asa cum sunt.

Oricum, eu nu sunt adepta operatiilor estetice. Nu ma simt bine stiind ca am pe mine taieturi peste taieturi", a declarat Lili Sandu revistei X-magazin. Colega sa de platou, Oana Zavoranu, a negat in urma cu ceva timp ca ar intentiona sa isi mareasca sanii prin intermediul chirurgiei estetice si ca va apela doar la buretei. Recent insa, invitata la emisiunea lui Cabral, "Povestiri adevarate", Oana a recunoscut ca isi va pune silicoane pentru ca nu suporta sa poarte sutien. Despre circumferinta noului sau bust nu a dat nici un amanunt pentru ca, dupa cum spune ea, nici in prezent nu stie ce numar poarta la sutien.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.