Turneul de promovare a noului material ii va aduce pe membrii Judas Priest pentru prima data in Romania, la B'ESTFEST AFTERSHOCK, in cadrul complexului Romexpo, pe 11 iulie, anunta organizatorii, Emag!c Entertainment.

Despre noul material de 24 de piese chitaristul Glenn Tipton a marturisit intr-un interviu recent ca "este o poveste, nu doar un CD, si asa vrem sa-l si prezentam. Am vrut sa facem altceva. Nu ne-am culcat pe lauri si nu am vrut sa scoatem album dupa album cu acelasi gen de piese, dar cu alte versuri, asa cum fac multe trupe. Am vrut sa scoatem un album cu 'poveste' si managerul nostru ne-a sugerat viata lui Nostradamus". Albumul e plin de "lumini si umbre, sange si tunete si multa muzicalitate" a adaugat Tipton,
"vrem ca cei care asculta albumul sa nu isi aleaga o melodie sau doua - vrem sa asculte fiecare vers, la rand - sa iasa din aceasta lume si sa paseasca in cea a lui Nostradamus."

Pe 11 iulie, la B'ESTFEST AFTERSHOCK, Judas Priest va deschide seria show-urilor cu legende ale muzicii rock din aceasta vara. Pe 23 iulie, Metallica va concerta pe Stadionul Cotroceni, cu portile inchise, show-ul fiind sold-out de doua saptamani, iar pe 4 august Iron Maiden va "zgudui" capitala cu un show exploziv, in cadrul turneului "Somewhere Back In Time".