ACT. Lucian si Andreea au semnat, in sfarsit, certificatul de casatorie, dupa un concubinaj de 15 ani

MARTORI. Cantareata si impresarul ei au facut marele pas in prezenta celor mai apropiati prieteni. Printre acestia s-au numarat Ioana Basescu si iubitul ei, Giovanni Francesco.

Cantareata ar fi trebuit sa devina, weekendul acesta, doamna Mitrea sau macar Banica-Mitrea. Cu toate acestea, Andreea si-a schimbat doar statutul, nu si numele. Blonda a ales in fata ofiterului starii civile ca si dupa cununie sa se numeasca tot Andreea Banica si nu Andreea Mitrea. Optiunea pare oarecum fireasca daca se ia in calcul faptul ca si-a consolidat cariera artistica prezentandu-se cu numele ei de fata. Banica este un nume mult mai sonor decat Mitrea, iar o schimbare, in acest moment, i-ar putea dauna. Nu mai departe de acum doi ani Andreea a renuntat la titulatura "Blondy" in favoarea numelui din buletin. Iar trecerea s-a facut destul de greoi. In aceste conditii, Andreea a refuzat sa ia numele sotului ei de dragul scenei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.