Distractie. Sorin Oprescu a sarbatorit victoria in alegeri ieri-noapte, intr-un restaurant bucurestean, alaturi de cei care i-au stat alaturi in campanie plus o serie de sefi din primaria lui Videanu, fericiti sa se predea noului stapan
In noaptea de miercuri spre joi, noul primar general a pus de un chef la restaurantul "Marie Celeste", din Herastrau, un local in care gurile rele spun ca Basescu nu ar pune piciorul in veci, din cauza legendei vasului-fantoma cu acelasi nume, la fel de fantoma precum a ajuns flota de odinioara a Romaniei. Oprescu a petrecut impreuna cu echipa sa de consilieri, intre care Victor Dumitriu, seful de campanie, George Iorgovan, avocatul sau, Adrian Thiess, consilier, prieten cu patronul restaurantului, Cornel Comsa, un om de incredere al lui Patriciu trimis sa il ajute pe doctor in campanie, fiul si fratele noului primar, cu familiile, Marie Jeanne Ion, afaceristul Alex Erbasu si altii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.