Cantareata de opera, Deborah Voigt, care a fost concediata in 2004 pentru ca era prea grasa pentru a fi distribuita in rolul principal din piesa Ariadne auf Naxos, a fost rechemata la Royal Opera House din Londra dupa ce a slabit peste 60 de kilograme, relateaza Daily Telegraph, potrivit NewsIn.

Decizia luata cu 4 ani in urma a generat o dezbatere apriga referitoare la discriminare in aria cantaretilor de opera, insa, acum Deborah Voigt a slabit si este din nou primita in spectacolul Ariadne auf Naxos unde va purta rochia aleasa initial pentru acest rol.

"Cand am primit telefonul de la manager, trebuie sa recunosc, prima mea reactie a fost sa izbucnesc in ras pentru ca se inchisese cercul", a spus Voight in seara premierei.

"Cand s-a intamplat totul, nu anticipam o intoarcere a mea, pentru ca nu ma asteptam sa fiu chemata", a adaugat soprana.

Voigt, una dintre cele mai bune canterete de opera, urma sa interpreteze rolul principal in Ariadne auf Naxos in vara anului 2004. La acel moment, directorul a decis insa ca zeita greaca ar trebui sa poarte o rochie de seara si a considerat ca Voigt nu ar fi aratat bine in ea.

"Acest fapt m-a nemultumit mereu", a spus Voigt cu privire la decizia din 2004 a directorului.

Cu toate acestea Voigt a suferit o interventie chirurgicala in iunie 2004, iar dupa aceasta operatie a reusit sa slabeasca cu peste 60 de kilograme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.