Fundatia Culturala Phoenix organizeaza pe 3 septembrie, la Sala Polivalenta, primul concert Juanes din Romania, informeaza un comunicat al fundatiei Phoenix, potrivit NewsIn.

Artist polivalent, Juanes este cantaretul, chitaristul, producatorul, compozitorul si autorul tuturor cantecelor sale. Pana in prezent artistul a scos pe piata 4 albume solo, printre care "Fijate Bien", "Un Dia Normal", "Mi sangre" si "La Vida... Es Un Ratico" ( "The Life is a Moment"), din al carui turneu de promovare face parte si concertul de la Sala Polivalenta din aceasta toamna.

Juanes este pana in prezent fericitul castigator a 12 premii Latin Grammy. Dar pe langa cariera sa de artist, el a infiintat si Fundatia umanitara "Mi Sangre".

Artistul sud-american Juanes, pe numele sau adevarat Juan Esteban Aristizabal Vasquez, este unul dintre cei mai bine cotati artisti pe plan international, fiind declarat de catre Los Angeles Times "cea mai importanta figura a muzicii latine" si numit de catre Time Magazine "Unul din topul 100 al celor mai influente persoane din lume".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.