OCUPAT. De-abia intors din Jamaica, Botezatu a stat doar o zi la Bucuresti. Miercuri noapte, el a plecat in Malta, unde va sustine doua prezentari de moda la finala internationala "Miss Bikini"
Catalin Botezatu a avut recent privilegiul de a avea printre modelele care i-au purtat creatiile la Saptamana Modei din Caraibe o actrita americana de renume. Vanessa Williams (cunoscuta din filmele "Melrose Place", "Food Court") a ajuns, mai mult din intamplare, in prezentarea designerului roman. Pentru ca a beneficiat de o promovare serioasa inainte de eveniment, fiind intens mediatizat in presa locala, in publicatiile de specialitate din America si Marea Britanie, actrita a tinut mortis sa vada, inainte de show, cateva dintre creatiile lui Botezatu. Imediat dupa conferinta de presa, Vanessa Williams a fost protagonista unei sedinte de probe prelungite, la finalul careia s-a declarat incantata de tinutele create de roman. Si pentru a demonstra acest lucru, actrita a renuntat la locul din primul rand al salii de spectacol si a urcat pe podium in calitate de manechin pentru Botezatu. Americanca a inchis prezentarea designerului in aplauzele celor prezenti. Printre spectatori s-a numarat si celebra cantareata EVE, care a insotit-o pe Vanessa in Caraibe.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.