DOTATA. Starleta conduce un BMW de care e foarte mandra Simpla. Desi e ravnita de multi barbati cu bani, starleta locuieste intr-un apartament modest
Desi are statut de vedeta sexy, apare prin ziare si se invarte printre vip-uri si barbati cu portofelul doldora care tanjesc dupa nurii ei, Simona Sensual traieste si se comporta ca o femeie normala, ba chiar modesta. Cel putin in timpul pe care il petrece acasa, intr-un apartament banal dintr-un bloc vechi din cartierul Dristor, starleta nu iese cu nimic in evidenta dintre vecini care, de altfel, o si considera o fata la locul ei, care n-are aere de vedeta. Colocatarii Simonei au zis ca blonda-i o fata de treaba, care plateste la timp intretinerea si respecta orele de liniste ale pensionarilor. Paparazzii Cancan au surprins-o pe Sensual in balconul apartamentului, intinzand, ca orice gospodina, rufele pe franghie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.