Nu le-am intalnit pe platoul de filmare si nici la sedinte foto pentru reviste. Unele dintre cele mai mondene doamne din show-biz-ul mioritic au socat de-a binelea, afisand un machiaj excentric, colorat, exagerat si cam nepotrivit cu vestimentatia sau cu locul in care se aflau. Fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu Elena Merisoreanu, Catinca Roman, Raluca de la Bambi, Monica Anghel si Adriana Bahmuteanu

Catinca Roman, machiaj socant, cu fard rosu
Click! v-o arata pe vedeta matinalului de la Romantica TV asa cum n-ati mai vazut-o pana acum!
Una dintre cele mai cuminti aparitii mondene, Catinca Roman a atras toate privirile in urma cu o luna, la Gala Unicef.

Asta si datorita decolteului provocator, lucrat cu ajutorul medicului estetician, dar si datorita machiajului excentric, cu fard rosu si albastru din plin si gene false, foarte dese.

Aparitia Catincai l-a surprins pana si pe presedintele Traian Basescu, pre-zent si el la acea gala.

Elena Merisoreanu are cele mai multe tatuaje cosmetice
Cea mai indrazneata solista de muzica populara s-a intrecut pe sine cu un machiaj nemaivazut pana acum la noi.

Tatuajul cosmetic pe care Elena Merisoreanu il are la ochi si la sprancene a fost accentuat din plin cu dermatograf negru, iar rezultatul ne duce cu gandul la celebra Cruela din “101 dalmatieni”. Doamna Merisoreanu a investit 600 de dolari pentru tatuajele cosmetice.

Raluca, ochi de carbune si sprancene jumulite
Desi investesc destui bani in imaginea lor, fetele de la Bambi nu nimeresc si pace rubricile “de bine” ale stilistilor din reviste.

Blonda Raluca (23 de ani) si-a creat o infatisare total nepotrivita pentru varsta ei, cu parul foarte oxigenat, tapat si cu un machiaj-carbune, la care nu renunta nici cand iese la piata. In contrast cu ochii foarte accentuati sunt sprancenele, exagerat de pensate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.