Hotarat. Unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Bucuresti vrea sa dea in judecata producatorul limuzinei care, de un an si jumatate, sta numai la reparat
Un multimiliardar bucurestean a ajuns in pragul disperarii, din cauza unei limuzine care a stat mai mult prin service-uri si din cauza careia multimiliardarul este hotarat sa dea in judecata producatorul "Bentley".

P.R., afaceristul care a preferat sa-si pastreze anonimatul, a povestit, in exclusivitate pentru CANCAN, cum a ajuns sa se lupte cu producatorul "Bentley", un nume cu greutate pe piata limuzinelor: "Am luat masina de la Viena, cu 220.000 de euro, in urma cu un an si jumatate. Am fost foarte incantat de ea, insa de atunci a inceput calvarul. Dupa cateva saptamani, n-a mai pornit, pur si simplu. Am trimis-o la Viena, cu platforma. Desi ar fi trebuit ca transportul sa fie platit de firma vieneza, l-am achitat tot eu, iar banii nu i-am mai recuperat. Au tinut-o jumatate de an in Austria, "pentru verificari"". Dupa sase luni, P.R. si-a recuperat limuzina.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.